Sommeren er den beste tiden for utendørsaktiviteter — periode. Når dagene er lengre og luften er varmere, er det myke gresset i bakgården uten tvil det eneste stedet å være for utendørs sommermiddager under stjernene, filmkveld på en utendørs skjerm og plenespill.

Vi vet hva du tenker: Den koselige (les: lille) bakgården din er for liten til at barna kan spille vanlige plenespill. Hvis det er tilfelle, kan du prøve mer kompakte spill som brikker, Jenga og tic-tac-toe med søte sommer malte steiner som spillebrikker (snakk om billig!). Ikke bare er disse en eksplosjon å spille, men hele familien kan komme inn på DIY-spill produksjonen.

Hvis du er heldig nok til å glede deg over en viltvoksende eiendom som er stor nok til et lekehus for barn, kan du gå for utendørsspill for barn som krever store åpne områder, for eksempel fotball kast, et gigantisk matchende spill for plen eller minigolf med et fullt kurs. Sett opp en samling spill i karnevalstil (med premier til barna!) For en nabolagssamling eller familiegjenforening.

Så nå kan du virkeliggjøre de beste ideene til hagen din, som ikke vil knekke økonomien, og forbered deg på litt god konkurranse med disse morsomme, barnevennlige DIY-utendørsspillene. Sistemann inn vinner!

Kubb

Har du ikke hørt om kubb? I utgangspunktet er målet med dette spillet å slå over alle andre lagets brikker. Det beste er at barn og voksne i alle aldre vil glede seg over det.

Hage Bowling

Neste gang du er ute og leter etter loppemarkedet, må du holde øynene åpne for vintage bowlingnåler. Skaff deg et sett med 10 (feilstilte stiler og størrelser er bare bra!), Og du er klar for et spill med bowling.

For å sette opp spillet, la pinnene være som de er (de fleste vintagepinner er grafisk røde og hvite striper) eller malingstall (1-10) på hver pinne som vist her. Finn en liten, vektet kule (vær sikker på at den er uknuselig!) Å bruke som ballen og rulle bort.

Utendørs filmskjerm

Når det blir for mørkt for spill, er det filmtid! Kast et hvitt laken over et tau, legg tepper på bakken, og sett dine favorittfilmer med henne på projektoren. Legg til glimtlys for et spesielt preg.

Soda Crate Ring Toss

Ordne glassflasker (du kan kjøpe nye glassbrusflasker eller samle inn poeng ved å bruke et utvalg av vintageflasker) i en delt brusekasse. Samle poeng ved å kaste plast- eller tau ringer rundt flaskehalsene.

Og når kvelden endelig senker seg så kan de voksne leke voksenleker… Her finner du mer om det…