Det er trist når barna blir så store at de ikke vil leke ute lenger. For de som ikke har opplevd det ennå, så går den tiden fryktelig fort. Før man vet ordet av det har barna fullført skolen, og skal ta fatt på sitt eget eventyr. Derfor er det viktig å fylle barneårene med gode minner.

Uteleker til barna er noe som alle setter pris på. Både fordi det gir barna utfoldelse i natur og friluft, og samtidig at det ikke trenger å koste mye. Bare tenk på alt man kan bruke gamle flasker til, noe blikkbokser og noen tøystykker til. Det er egentlig bare å bruke fantasien. Gamle planker, kasser, tau osv, bruk det til å lage uteleker, det koster ikke mye.

Hvordan finansiere?

Det er ikke alt som er gratis. Hvis man ikke har kontanter tilgjengelig kan det være greit å bruke et kredittkort for å gjøre lekeplassen til barna enda mer perfekt. Det beste er at barna skal få utfolde seg i trærne, i skogen og utendørs generelt. Men noen tips gjør at du kan sjekke ut Kredittkrt for å komme i gang. Dette blir deres fantastiske uteareal for barneleker. Men pass på å betale tilbake kreditten før rentene begynner å løpe, renter på slike kort er høye, og det kan bli kostbar moro om man ikke passer på. Bruk aldri kreditt som du ikke kan betale innen fristen. Mange kredittkort fungerer på den måten at du kan betale tilbake pengene innen et gitt tidsrom, uten at renter begynner å løpe. Betaler du i tide har du i virkeligheten bare fått deg et rentefritt lån.

Gode grunner til å bruke kredittkort

Bygg opp den feteste hinderløypa til barna og be inn til bursdagsfest på den flotte trampolina. Bygg hytte oppe i den store eika eller lag en egen lekepark med sandkasse, husketårn også videre. Mulighetene blir flere med et kredittkort som passer til din økonomi. Husk disse årene får man aldri tilbake. Men husk også at det er de små tingene som teller, barn bryr seg ikke om at ting er kostbart, de bryr seg bare om at det er moro, og moro trenger ikke koste mye penger.

Kombinert kredittkort kan gi mange muligheter

Det er ikke sikkert ungene blir lei seg om du forteller at du har bestilt en skikkelig eksotisk juleferie til dem heller. De fleste kredittkort gir rabatter på bestilling av feriereiser og opphold, slik at du kan nyte deilige temperaturer mens de der hjemme sliter med snøskavler og grisevær.

Bruk ferien til å få mer overskudd, slik at hverdagene kan nytes sammen med barna med uteleker. Lag deres egen skiløype eller sett opp telt for overnatting. Disse stundene med barna der de vokser og skaper sine egne identiteter er helt umistelige.

Har du ikke råd, er det alltid viktig å tenke utenfor boksen og prøve å finne fram til de gode, gamle barnelekene. Barn kan leke timevis med ”gjemsel” og ”kongen på haugen”, men med en liten indianer-leir med bål i midten, blir det hele enda bedre.

På nettsiden nevt over finner man et kredittkort for hver anledning og forbruksmønster. Du finner selv ut renter og andre betingelser på det kortet som passer deg best. Det er nå tiden er inne for å finne kredittkortet som kan realisere drømmer og gi barna en skikkelig lekeplass i hagen.

.