Det finnes ikke noe mer behagelig enn å tilbringe tid utendørs i frisk luft. Men det er ikke alltid det er like enkelt å finne på noe å gjøre når man er i naturen. Derfor kan kortspill ofte være en god redning. Særlig om man ønsker å tilbringe kvalitetstid med familien.

Kortspill spilles oftest innendørs, men det er ikke noe i veien for å ta med kortstokken ut og spille ute i frisk natur. Hvis man for eksempel er på tur i parken vil det være veldig hyggelig å sette seg ned og slå et slag kort.

En kortstokk er også veldig enkel å pakke med seg i ryggsekken. Den tar hverken stor plass eller veier mye. Derfor er det en perfekt leke som hele familien kan være med på å spille når man er ute på tur. Eller bare sitter ute i hagen om sommeren og koser seg i solen.

Det finnes mange kortspill man kan spille med en vanlig kortstokk. Du kan for eksempel spille Vri åtter, Krig, Boms og president, Idiot, Poker, Blackjack, Spardame eller annet. Du kan spille alle disse spillene og masse annet samtidig som du får følelsen av Bingo live casino ute i naturen.

Du får det beste fra to verdener i en smekk. Du kan spille kortspillene du selv elsker, samtidig som du puster inn frisk og deilig luft utendørs. Alle som er med i reisefølget vil mest sannsynlig sette stor pris på dette, og det er moro for både store og små.

Spesielt gøy kan det være om man er flere samlet. Du kan for eksempel invitere med hele guttegjengen på tur i skogen eller i parken. De aller fleste synes det er gøy med kortspill. Derfor bør man egentlig alltid ha en kortstokk på lur.

Alt du trenger er et komfortabelt sted å sitte, en flate som kan fungere som et bord, en kortstokk og nok deltakere. Alle kan lære seg kortspill, og det er en fin ting å samles rundt. Men kanskje du lurer på hvordan du går frem for å spille kortspill utendørs.

Hvordan du skal sette opp et sted for å spille vil avhenge av hvor du befinner deg og hvor mange deltakere som skal være med å spille. Dersom du befinner deg i skogen, kan det være lurt å finne en stor stein eller bart fjell du kan bruke som “bord”.

Deretter setter du opp sitteplasser rundt “bordet”. Hvis det er mange som skal være med å spille, kan det være lurt å velge en flate i midten som er ekstra stor. Hvis du derimot er i parken finnes det ofte piknikbord med benker på hver side, noe som gjør saken mye enklere.

Som du her har lest skal det ikke mye til for å få til å spille kortspill utendørs. Det er kun fantasien som setter en stopper. Bruk det du har tilgang til og du har et oppsett for å kunne spille kort hvor som helst – også i naturen.