Uteleker er som regel en «blessing» for de aller fleste foreldre. Man setter opp en trampoline, lekestativ eller et huskestativ og plutselig så har man som foreldre plutselig mye tid til overs. Veldig mange takler dette veldig fint fordi de har andre viktige ting å gjøre som å mekke bil, lage middag eller vaske hus.

Noen foreldre klarer likevel ikke å takle denne overgangen skikkelig, de får plutselig mye tid. Tid som de kanskje bruker på å få 400% Royal Spinz casino bonus eller kanskje de begynner å binde fluer. Uansett så kan det være svært frustrerende å plutselig ha mye tid, da er det viktig å bruke tiden på noe fornuftig. Da har vi noen ideer til hva du kan bruke tiden på mens barna leker:

Bygg flere uteleker for barna

Dette er slik du virkelig blir barnas helt og ikke minst så sikrer du deg ennå mer tid senere. Når barna leker på sin nye uteleke så bør du begynne å planlegge neste prosjekt. Kanskje man kan bygge et slott eller kanskje et skikkelig stativ.

Legg ny platting

Har du sett husene med veldig mye platting? Dette er boligene til voksne med alt får mye. Platting er et veldig rart fenomen men en veldig effektiv måte å bruke tiden sin på. Veldig mange sier faktisk at de omtrent blir avhengige av å legge platting.

Mal huset

Hvis du har bygget ut hele hagen med uteleker og fylt plenen med platting så er det naturlige neste valget å ta tak i det som alle ignorerer. Hvis du ikke finner på noe å gjøre så er det definitivt et potensiale i å male huset. Du kan faktisk male huset så mange ganger du vil og det trenger heller ikke å koste penger.

Som du ser så er det veldig mange ting du kan gjøre når barna leker og det finnes faktisk aldri noe unnskyldning for å sette seg ned i stolen med en kopp kaffe. Selv om du tror at du har gjort alt så finnes det alltid noe å gjøre. Det er bare å lese alle våre artikler så kan du finne inspirasjon til nye prosjekter og ikke minst ting du kan gjøre for å fylle opp tiden mens barna leker på sine fantastiske uteleker.