Uteleker er viktige for å få barn til å holde seg aktive og ikke minst med videospill som en stor konkurrent så er det viktig å finne de riktige utelekene. I dagens samfunn så er det gjerne slik at man slipper barna ut i hagen for leke mens man selv sitter på telefonen for å lese nyheter, spille på online casino eller kanskje sitte på Tiktok.

Det er nemlig slik at det ikke bare er barna som burde være aktive og som har godt av det. Vi voksne har like stort behov for å leke og det er kanskje ennå mer viktig at vi voksne er i aktivitet. Hvis vi ikke er i aktivitet må vi kompensere på dette med trening. Vi i Uteleker.com tror at det er viktig å finne leker som fungerer godt for voksne og barn. Derfor har vi nedenfor laget en liten oversikt over investeringer du kan gjøre i utleker som er like morsomme for barn og voksne.

Trampoline

Trampoline er en god gammel slager som er morsomme for alle aldre. Det er faktisk ingen grenser for hva slags aktivitet du kan gjøre på trampolinen. Du kan hoppe, trikse eller ha forskjellig leker. Før så var trampoliner veldig kostbare og det var ikke alle som hadde råd til disse. Nå er trampoliner av god kvalitet gjerne svært billige og det skal ikke mye jobb til for å få disse opp.

Det som er viktig er at du kjøper riktig størrelse på en trampoline. Dersom planen er at den skal kunne ha både barn og voksne på så bør den være av en gitt størrelse.

Treningsstativ

Det finnes nå ganske mange forskjellige treningsstativer som du kan sette i hagen. Her er det gjerne stiger og en slags hinderløype i et stativ som gir både trening og ikke minst for barn så er dette en fin måte å leke på. Du har sikkert slike stativer som står på lekeplasser og i parker. Nå har det kommet stativer som dette som ikke er veldig kostbare og er enkle å montere opp. Dette er gøy for både barn og voksne.

Zipline

Zipline er et ganske nytt fenomen i norske hager. Nå har det kommet svært billige og trygge løsninger som lar deg enkelt sette opp en zipline i hagen. Det du egentlig kun trenger er to punkter å feste den. Så kan det være greit med noen skum-matter på enden av hvert punkt. Hvis voksne skal bruke ziplinen så er det viktig at man velger en som kan ta din egen vekt som voksen.

Du trenger ikke kjøpe noe for å leke med dine barn

Vi har selvfølgelig forståelse for at ikke alle har mulighet til bruke masse penger på uteleker for å leke med barna sine og det er faktisk mulig å leke med barna uten å bruke en krone. Du kan ganske enkelt bare hente frem de gode gamle lekene som alltid fungerer som gjemsel og sisten. Eller så kan man ha vannkrig eller andre ting. Ofte så er det ikke hva man leker eller lekene man bruker som betyr noe men heller det at man klarer å koble hodet sitt riktig så man får lekt.